Yhteistyössä

Klikkaa kumppanin logoa ja lue lisää

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Mitä tulee rakentamiseen ja vuokraukseen, niin me tiedämme mistä onnistunut projekti koostuu. Tunnemme työmaat ja niillä töitä paiskivat tekijät. Tiedämme mitä hankkeiden läpivienti vaatii; ammattitaitoa, sitkeyttä, yhteistyötä, suunnitelmallisuutta, kylmäpäisiä hermoja, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia sekä kalustoa, joka ei petä tiukemmassakaan tilanteessa. Tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat, jotta he voivat onnistua ja tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme vaivattomuutta, ennustettavuutta ja luotettavuutta. Asiakkaamme voi olla varma, että kaikki yksinkertaisesti toimii.
Damixa on yksi pohjoismaiden johtavan hanavalmistajan FM Mattsson Mora Groupin tuotemerkeistä. Damixa perustettiin vuonna 1932 Odensessa, Tanskassa. Se aloitti toimintansa valmistamalla osia moottoripyöriin ja vuonna 1966 Damixa esitteli ensimmäisen yksiotehanansa. Tänä päivänä Damixan tuotevalikoima on niin väri,- muotoilu- kuin myös hintavaihtoehdoiltaan yksi markkinoiden laajimmista. Damixan muotoilun juuret ovat pohjoismaisessa designperinteessä, jonka tunnusmerkkejä ovat yksinkertaiset linjat ja ajaton ilmaisu. Damixan Silhouet – sarjan väriskaala on uskomattoman laaja, peräti 7 eri vaihtoehtoa; kromi, teräs, mattamusta, mattavalkoinen, harjattu kupari ja messinki sekä kiiltävä messinki. Myös kylpyhuonetarvikkeet ovat saatavilla samoissa väreissä. Puhdaslinjaisen ja kutsuvan muotoilun ansiosta Silhouet sointuu keittiöihin ja kylpyhuoneisiin kauniisti sekä nyt että tulevaisuudessa. Silhouet perustuu ajattomaan tanskalaiseen muotoiluun ja erinomaiseen Danish Damixa -laatuun. Vuoden 2021 Big Brother- taloon toimitimme Silhouet – sarjan hanat, suihkut ja tarvikkeet sekä harjatun messingin että mattamustan väreissä. Damixan design yhdistyy toiminnallisuuteen sekä tuotteiden kehittämiseen käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi. Ainutlaatuiset ominaisuudet kuten kylmäkäynnistys, 5 vuoden takuu sekä vedensäästöominaisuudet tekevät Damixan tuotteista käytännölliset ja turvalliset käyttää. Lopputuloksena on upeat Damixan tuottamat hanat, suihkupaketit sekä tarvikkeet, jotka puhuvat puolestaan. Tarkastelit sitten ulkonäköä, käytit hanaa tai luit älytoimintojen listaa, huomaat välittömästi, että Damixa on omassa luokassaan. Sitä tarkoittaa Damixan slogan ”When design makes sense”.
Decocanal on suunnitteluun ja sisustusrakentamiseen erikoistunut yritys, joka myy kokonaisvaltaisia ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeeseen. Oma suunnittelutoimisto, sisustusrakennuspalvelu sekä Decocanal Store -pintamateriaaliliike takaavat täyden palvelun sisustusrakentamiselle. Kaikenkattavan palvelun kautta projektinhallinta toimii saumattomasti jokaisessa kohteessa julkitiloista yksityiskotehin. Tämän kevään Big Brother -talossa yritys onkin päässyt esittämään laaja-alaisesti palvelujaan ja ammatillista osaamistaan. Decocanal on tuottanut talon kokonaisvaltaisen suunnittelun, sisustusrakentamisen sekä hyödyntänyt Decocanal Storen yhteistyökumppaneita ja valikoimaa talon pintamateriaaleissa. Lisäksi kaikki taloon räätälöidyt kiintokalusteet ja keittiö ovat Decocanalin omasta mallistosta.
Kuntoiluttaako, mutta välineet ovat hukassa? Haluaisitko ehkä sisustukseen sopivat tai pieneen tilaan mahtuvat treenivälineet? Meiltä löytyy apu. Suunnittelemme ja valmistamme liikunta- ja kuntoiluvälineitä, sekä valmistuksen lisäksi maahantuomme ja jälleenmyymme maailman johtavien brändien kuntoiluvälineitä. Meiltä saat asiantuntijoiden avun räätälöityihin kuntoiluvälineisiin ja treenikokonaisuuksiin. Valikoimastamme löytyvät mm. puiset ja metalliset puolapuut, telineet, treenikehikot, patjat, lattiamateriaalit koti- ja kuntosaleille, kuntokeskukset, kuntosalilaitteet, levypainot, tangot, kahvakuulat, käsipainot, balettitangot, voimisteluvälineet, pallot, pelivälineet, eri urheilulajien varusteet sekä monet muut perinteiset tai viimeisintä huutoa olevat liikunta- ja hyvinvointivälineet. Meille on tärkeää, että ihmiset voivat hyvin ja liikuntahan on hyvinvoinnin perusta.
FläktGroup on ilmanvaihtoteknologian huippuosaaja. Ilmanvaihdon tuotteitamme löytyy kodeista suuriin teollisuuslaitoksiin ja sairaaloihin. Meidät tunnetaan hyvän sisäilman tekijänä, energiatehokkuus ja elinkaariajattelu on mukana kaikessa mitä teemme.AP BIO -ilmanpuhdistin edustaa uusimpia innovaatioitamme. Se poistaa sisäilmasta 99,99 % viruksista ja bakteereista, myös koronaa aiheuttavan viruksen. 90-vuotisen toimintamme kunniaksi olemme mukana Big Brother -talossa, kun AP BIO -ilmanpuhdistimet turvaavat asukkaiden elämää.
GardenLiving on Suomen ensimmäinen viheralan lifestyle- kokonaisuus. Teemme maisema-, piha- ja vihersisustussuunnittelua yksityisille ja yrityksille. Hoidamme pihoja ja toteutamme kaikki istutukset. Myymälöistämme löydät laajan ja persoonallisen valikoiman puutarha- ja viherkasveja, leikkokukkia sekä trendikkäitä ja isojakin ruukkuja.
Habo – arjen yksityiskohtia Pohjoismaiden johtavana helojen valmistajana Habon tuotteita on kehitetty jo 100 vuotta vuodesta 1921 lähtien toimivuus ja kestävä laatu edellä. Vaalimme hyvän muotoilun ja laadun perinteitä asiakkaidemme iloksi. Tarjoamme paikalliseen värimaailmaan, muotoon, perinteisiin ja mittoihin sopivan valikoiman. Helojamme on joka puolella ympärillämme. Toisinaan näkyvinä designelementteinä, toisinaan hillitysti ja toisinaan jopa täysin piilossa. Vetiminä, koukkuina, saranoina, pidikkeinä, venttiileinä, lukkoina ja paljon muina. Monia niistä käytetään päivittäin, vuodesta toiseen. Mutta toisinaan ei ollenkaan. Ne ovat arjen yksityiskohtia. BB-talossa ovissa on Habon mustat Oslo- ja Porto-painikkeet, vaatteita ripustetaan perinteiseen, messinkikoulukoukkuun ja ovien paiskomista estetään Habo-ovensulkimilla. Heippa -lappuja voi pudottaa klassisen yksinkertaiseen harmaaseen postilaatikkoon. Pidä silmät auki Habo-tuotteiden varalta myös rakennustarvikeliikkeissä, rautakaupassa ja päivittäistavaramyymälöissä. Jälleenmyyjät löytyvät läheltä ja tuntevat tuotteemme hyvin. Klikkaa myös verkkosivuillemme habo.com. Vain mielikuvitus on rajana Habo-tuotteiden monipuolisessa käytössä.
Harvia on globaali sauna- ja spa-alan toimija, joka edistää ihmisten terveyttä lämmön parantavan vaikutuksen voimalla. Harvian tuotteet edistävät luontaista hyvinvointia ja luovat rentouttavia hetkiä saunan terveysvaikutuksia unohtamatta. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki saunatyypit ja -kulttuurit aina kokonaisista saunaratkaisuista, höyryhuoneisiin, infrapunasaunoihin, kiukaisiin, höyrystimiin, infrapunalämmittimiin, ohjauskeskuksiin, saunatarvikkeisiin ja varaosiin. Tällä kaudella Big Brother -taloon lämpöä ja hyvinvointia tuo Harvian Legend-sähkökiuas.
Laatualtaat on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut myymäläketju, jolla on myös Suomen suurin ulkoporeallasmyymälä Raisiossa. Myymälöistämme Raisiossa ja Vantaalla löydät kattavasti eri ulkoporeallasmalleja ja -merkkejä nähtäväksi sekä koeistuttavaksi. Tarjoamme sinulle pisaran luksusta arjen keskelle. Tämän jälkeen et enää tarvitse kylpylälomia, olet lomalla jo kotiin päästyäsi. Ulkoporealtaidemme laadukkaat yksityiskohdat ja kestävät osat takaavat altaalle erittäin pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheistuotteita altaisiin liittyen. Myymälöissä myyjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua niin altaan hankinta kuin ylläpito asioissakin. Oli harkinnassasi sitten pieni taikka isompi ulkoporeallas, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva. Autamme myös altaan sijoittamisen suunnittelussa sekä tarjoamme altaiden asennuksia myös avaimet käteen periaatteella. Myyntihenkilöstömme on alan eliittiä ja osaa auttaa altaan valinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Nauti lämpimistä ja rentouttavista kylvyistä perheen ja ystävien kesken raikkaassa ulkoilmassa. Rentouta mieltä ja lihaksia säädettävällä hieronnalla. Huoltoverkostomme on myös erittäin kattava ulottuen aina Hangosta Nuorgamiin ja huoltopalvelumme huoltaa kaikki ulkoporeallasmerkit.
Neljä vuosikymmentä ja kaksi sukupolvea. Niin kauan on kestänyt rakentaa Suomen vanhinta palvelevaa henkilökuljetusyritystä, joka panostaa osaamisessaan palveluun ja laatuun. Me Limousine Servicessä uskomme, että osaaminen ei synny pelkästään innosta. Osaaminen syntyy kokemuksesta, halusta palvella vuosikymmen vuosikymmenen jälkeen parhaimpana ja korkealuokkaisimpana henkilökuljetusyrityksenä. Edustusautomme ovat huippuluokkaa. Tarjoamme Suomessa kaikkein laajimman valikoiman edustusautoja, joista Sinun on helppoa valita tapahtumaasi sopivin vaihtoehto. Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat saaneet tiukan erikoiskoulutuksen ja ovat erittäin kielitaitoisia. Jokainen vastaanottamamme tilaus on ainutkertainen. Kaikki kuljetukseen liittyvät asiat käydään tarkasti läpi asiakkaan kanssa niin, että tapahtumasta tulee onnistunut, mieleenpainuva kokonaisuus.
Käytännöllisyys on prioriteetti – ilo tulee tärkeysjärjestyksessä seuraavana. Vuosikymmenien saatossa Muurla on kasvanut perinteisestä lasitehtaasta moderniksi designtaloksi. Suomalainen design ja ajankohtainen muotoilu ovat tuotekehityksemme keskiössä. Inspiraatio suunnitteluun syntyy halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset – estetiikkaa unohtamatta. Haluamme tehdä korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat käytön lisäksi katseiden kohteina sekä keskustelun aiheina. Käyttämistämme, tarkoin valituista materiaaleista, kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista sekä kestävästä emalista, syntyy ajattomia, katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen. BB-talosta löytyy laaja kattaus Muurlan tuotteita. Keittiöstä voi bongata kattaus- sekä ruoanvalmistustuotteitamme, kuten astioita, lasistoa emalituotteita sekä kotimaisesta koivuviilusta valmistettuja leikkuu-ja tarjoilulautoja. Lisäksi kauniita maljakoita sekä muita sisustusesineitä kasteluvahdeista säilytyskoreihin löytyy ympäri taloa ihastuttamassa asukkaita. Juuremme ovat suomalaisella maaseudulla, ja filosofiamme mukailee suomalaista perinnettä, jossa kaikella on oma tarinansa, ja jossa mikään ei ole mahdotonta.
Teemme tiloista turvalliset hyödyntäen Nanoksi Finland Oy:n kotimaista nanoteknologiaa käyttävää innovaatiota. Fotonit® pinnoitus BB talon pinnoilla desinfioi tiloja kellon ympäri ja eliminoi jopa 99,99% viruksista, bakteereista ja muista pintavälitteisistä taudinaiheuttajista tehden tiloista turvalliset sarjan tähdille
Nordic Turf Oy on Suomen johtava kodin tekonurmien toimittaja. Nordic Turf tekonurmia löytyy yli 500 Suomalaiselta kotipihalta, mutta myös monelta julkiselta ja kaupalliselta liikunta paikalta. Huippu materiaalit sekä yli 15- vuoden asennuskokemus Suomen olosuhteissa takaavat hienon ja vuosia kestävän lopputuloksen. Nordic Turf toimittaa ainoastaan myrkyttömiä huippu laadukkaita tekonurmia joita voidaan käyttää huoletta myös sisätiloissa. Eniten nurmiamme asennetaan kuitenkin ulos Golf- viheriöiksi, kodin yleispelialustoiksi, jalkapallonurmeksi, pihan luonnonnurmen korvaajaksi sekä terasseille antamaan ulkonäköä ja pehmeyttä.
OBH Nordica on innovatiivisia ja fiksuja pienkoneita valmistava yritys, jonka juuret ovat vahvasti pohjoismaissa. OBH Nordica aloitti toimintansa vuonna 1985 ja tänä päivänä sen tuotteet ovat löytäneet tiensä paitsi miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin myös BB-taloon.
OPA&MUURIKKA on laatutietoisen ruoanlaittajan valinta. Valikoimastamme löytyy tuotteita arjen hektisiä hetkiä helpottamaan sekä paljon erikoistuotteita niin keittiöön kuin ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon. Tavoitteenamme on luoda elämyksiä ja ikimuistoisia, yhteisiä hetkiä ruoanlaiton ympärille niin arjessa kuin juhlassa. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat korkealaatuisia, ne kestävät aikaa ja ne sopivat jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja tuoda valikoimaan uniikkeja, itse suunniteltuja ja muotoiltuja tuotteita, joita et löydä muualta. Siksi valikoimastamme löytyy paljon avainlipun ansainneita tuotteita useilta eri brändeiltämme. BB-talon keittiöstä löytyy paljon OPA -brändin keittiövälineitä, kuten suuria teräskattiloita, paistinpannuja, kulhoja sekä muita keittiön pienvälineitä. Kesäkeittiössä asukkaat pääsevät valmistamaan savustettuja herkkuja Muurikka Sähkösavustimella. Muurikkaletut sekä muut muurikkaherkut syntyy erilaisilla ulkopannuilla. OPA&MUURIKKA toivottaa BB-asukkaille herkullisia kokkaushetkiä!
POF Interior on sisustamisen ammattilaista koostuva yritys, joka toteuttaa toimitilojen, uudiskohteiden sekä yksityisasuntojen upeat sisustukset, asuntokuvaukset sekä näkyvyyskampanjat. POF Interior on toiminut jo 15 vuoden ajan ja on Suomen suurin myyntisisustuksia tarjoava yritys. Olemme osa POFia, johon kuuluvat POF Interiorin lisäksi POF Visuals ja sisustusverkkokauppa POF Design Shop. Pääsimme yhdessä kalustamaan POF Design Shopin kanssa Big Brother -taloa ja jakamaan kauniiden huonekalujen tarinaa myös televisiossa. Sisustussuunnittelijamme valitsevat POF Design Shopissa myytävät tuotteet, joista osa löytyy myös Big Brother -talosta!
PunaMusta PixMill on kumppanisi tv-lavasteiden, tapahtumien, ulkomainonnan ja myymälämarkkinoinnin toteutuksissa. Oli tarpeesi sitten messunäkyvyys, festareiden ulkoasun luominen tai liiketilojen sisustaminen, tarjoamme suurkuvaratkaisut ideoinnista asennukseen. Suurkuvaratkaisujen toteuttamisen lisäksi toimimme suunnittelukumppanina, joka auttaa löytämään brändillesi toimivimman kokonaisuuden ja sopivimmat materiaalit. Tarjoamme myös digitaaliset näytöt moniin käyttötarkoituksiin, ja voimme hoitaa esimerkiksi messuosastosi varastoinnin ja logistiikan. Toiminnassamme huomioimme ympäristön esimerkiksi materiaaleja kierrättämällä sekä tarjoamalla ympäristöystävällisiä ja elinkaareltaan pitkäikäisiä ratkaisuja. BB-talossa voit nähdä mattoja, sisustuslevyjä, pihalla seinätulosteitä, säkkituoleja, noppakuutioita ja monia muita sisustuselementtejä, jotka ovat meidän käsialaamme.
RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN työkaluissa yhdistyvät käyttömukavuus, innovatiivisuus ja merkille ominainen erinomainen hinta-laatusuhde. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareille, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta.
Silkkikasvit.com nettikaupasta voit hankkia laadukkaita ammattilaisten käyttämiä tekokasveja. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty malleina aitoja eläviä viherkasveja, ja siksi ne ovat luonnollisen näköisiä. Kaikki kaupassamme myynnissä olevat tuotteet löytyvät varastostamme, ja siksi saat kasvit nopeasti. Tekokasvit soveltuvat tiloihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa tai joissa tarvitaan hoitovapaata tyylikästä vihersisustusta. Jos sinulla on allergia, silkkikasvit saattavat olla järkevä valinta. Huolettomia tekokasveja ei tarvitse kastella. Jos haluat itse rakentaa kasviseinän tai -taulun, meiltä saat materiaalia ja tarvittaessa rakentamisohjeita. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja palvelumme on nopeaa sekä asiantuntevaa. Jos haluat toimistoosi valmiin kasviseinän - ota yhteyttä! Rakennamme myös kookkaita tekopuita.
Asennamme kiinteistöjen ja kotien auringonsuojakalvot, turvakalvot ja sisustuskalvot, ajoneuvoihin lasien tummennukset sekä maalinsuojakalvot. Suunnittelemme ja toteutamme myös yritysilmeet kokonaisuudessaan. ​Laajan yhteistyöverkostomme tuella hoidamme kaikenkokoiset hankkeet kautta maan. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Suomen 3M:n kanssa. Olemme tehneet lukuisia isompia urakoita 3M auringonsuojakalvoilla mm. seuraaviin kohteisiin: Paulig Vuosaari, Ooppera-talo, Tilastokeskus, St George hotelli, Bolero Business Park, Helsingin yliopisto + myös lukuisan määrän koulurakennuksia, pienemmistä kohteista puhumattakaan. Kauttamme myös energialaskenta ja- mittaukset! Myös BB-talon lasit on suojattu laadukkailla 3M turvakalvoilla. Haluaisitko maksuttoman hinta-arvion? ​Soita p. 0201 555 400, tai käy ensin visiitillä: skkgroup.fi
Superpesula on ystävällinen, ammattitaitoinen ja luotettava pesula Helsingin Ruoholahdessa. Hoidamme kaikki Big Brother tuotannon pesutarpeet. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä monen vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Ruoholahden metron kupeessa, ja pesulamme edestä löydät helposti parkkipaikan. Arvomme ovat rehellisyys, täsmällisyys ja ystävällisyys. Pesemme kaikenlaiset vaatteet, kodin tekstiilit ja matot. Kotinouto palvelumme toimii pääkaupunkiseudulla yksityisasiakkaille ja noudon voi varata tunnin tarkkuudella joko nettikalenterista tai soittamalla. Yrityksiä palvelemme koko Etelä-Suomen aluella. Palveluihimme kuuluvat hotelli- ja ravintola tekstiilit, työvaatteet sekä kaikenlainen yritysten tekstiilihuolto.
Suomen Tervaleppä on saunojen ja pesuhuoneiden sisustamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo 25 vuotta. Valikoimistamme löydät laadukkaat paneelit ja lauteet, sekä suuren määrän muita saunan ja pesuhuoneen yksilöllisen sisustamisen mahdollistavia tuotteita. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Suomen tervaleppä toimitti Big Brother-talon saunaan upeat tervaleppäiset lauteet ja paneelit, sekä koko spa-osaston kiertävän tervaleppäisen rimoituksen.
Haluatko antaa vanhalle huonekalullesi uuden elämän, tai tarvitsetko mittatilaustyönä uutta? Teemme käsityönä Helsingin Lauttasaaressa kalusteiden verhoilu- ja korjaustyöt kotiin, veneisiin ja julkitiloihin! Meillä hoituu niin perinteinen kuin teollinenkin verhoilu yli 30 vuoden kokemuksella. Käden jälkeämme voi ihastella tällä kaudella myös Big Brother talon päiväkirjahuoneen nojatuolissa!
Tornion Panimo on raikkaista käsityöläisjuomistaan tunnettu lappilainen pienpanimo, joka virkistää tänäkin vuonna sekä BB-talon asukkaita että faneja. Ice Tea -jääteejuomamme ovat raikas, maukas ja vähäsokerinen vaihtoehto virvoitusjuomille. Kevyt hiilihappo tekee niistä virkistäviä ja helposti juotavia. Cloudberry Rooibos Ice Tea – Hillaa ja luomu-rooibosta Cranberry Rooibos Ice Tea – Karpaloa ja luomu-rooibosta Lapin vedestä ja kotimaisista maltaista käsityönä pannut oluet: Original Lapland Lager – Aito ja alkuperäinen Lapin kultamitalilager Lapland Red Ale – Gluteeniton, irlantilaistyyppinen pehmeän maltainen punainen ale NORTH Arctic Lager – Useita palkintoja voittanut, raikkaasti kuivahumaloitu moderni lager Käsinpoimituista marjoista ja aidosta Lójhtu käsityöläisginistä makunsa saavat, raikkaat Lapin lonkerot: Hilla Cloudberry Longdrink – Raikasta hillaa Varpu Crowberry Longdrink – Maukasta variksenmarjaa Pihla Rowanberry Longdrink – Kirpakkaa pihlajanmarjaa Sini Bilberry Longdrink – Täyteläistä mustikkaa
Valotehtaan LED-verkkokaupasta ja Nummelan LED-myymälästä löydät erilaiset LED-valot, LED-valaisimet, LED-nauhat ja valonohjaustuotteet tarvikkeineen. Myymme LED-tuotteita sekä suoraan kuluttajille että sähkö- ja sisustusalan ammattilaisille. Voit myös tulla LED-myymäläämme tutustumaan tuotteisiin, suunnittelemaan valaistusta sekä suoraostoksille laajasta varastovalikoimastamme! Meillä on laaja osaaminen niin toimitilojen ja myymälöiden laadukkaasta valaistuksesta kuin kotienkin energiatehokkaasta ja miellyttävästä LED-valaistuksesta. Haluamme olla edelläkävijä LED-valaistuksen saralla valaisussa ja etsimme jatkuvasti uusia laadukkaita ja suorituskyvyiltään ennennäkemättömiä LED-tuotteita valikoimiimme. Teemme parhaamme, jotta ylitämme toiveesi niin tuotteiden laadukkuudesta kuin asiakaspalvelusta. BB 2021 taloon olemme toimittaneet kaikki talon LED-valaisimet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä viihtyisiin ulkotiloihin, joista kaikki ovat kätevästi ohjattavissa ja suurin osa on myös värilämpötilaltaan säädettävissä erilaisten valaistustilojen aikaansaamiseksi. Onpa mukana myös erilaisia värillisiä RGB+CCT valaisimia joiden avulla voidaan leikitellä väreillä ja tunnelmilla.