17.6.2022 klo 09:26

Anni Hautala, Sami Kuronen ja Janni Hussi juontavat syksyn Big Brother Suomi -lähetykset!

Peli alkaa syyskuussa, kun rakastettu Big Brother Suomi palaa uudistuneena Neloselle ja Ruutuun.
Sunnuntaina 4. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon.

BB-juontajina nähdään tänä syksynä täysin uusi kolmikko: Temptation Island Suomen iltanuotioiltakin tuttu grillimestari Sami Kuronen, sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Sami ja Janni juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

”On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa!”, Janni iloitsee.

"Mua on aina kiinnostanut ihmismieli ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään. En ole odottanut syksyä koskaan näin innolla!", Sami sanoo.

Anni puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

"Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy!", Anni vihjaa.

Tulevalla kaudella moni asia on toisin. Ehkä merkittävimpänä uudistuksena Isoveli on päättänyt sallia taktikoinnin ja pelaamisen. Perinteisesti Big Brotherissa kaikenlainen vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä, mutta tulevana syksynä 12 viikon pudotuspeli vaatii asukkailta taitavaa pelisilmää ja rohkeutta tehdä erilaisia peliliikkeitä. Ainakin, jos aikoo voittaa.

Syksyn BB-talon asukasvalinnat on nyt tehty, ja isoveli on valmis toivottamaan tervetulleeksi joukon keskenään hyvin erilaisia ja kiinnostavia persoonia ympäri Suomea. Pelaamisen ja taktikoinnin lisäksi Big Brotherilla on luonnollisesti takataskussaan iso liuta muitakin yllätyksiä ja käänteitä asukkaiden pään menoksi.

Uutiset
Uutiset

Ensi syksynä Big Brotherin voi voittaa vain pelaamalla – BB-talon asukashaku on nyt auki!

10.3.2022 klo 10:08
Peli alkaa nyt! Uudella Big Brother -kaudella kaikki on toisin. Big Brother Suomi oli viime kaudellaan jälleen kiistatta yksi syks...
#bbsuomi

Cristal Snow ja Sanna Pikkarainen - uudet äänet BB-podcastissä

17.6.2022 klo 09:54
BB:n uusi kausi starttaa sunnuntaina 4.9. Talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kamer...

Jasmiina on Big Brother Suomi -voittaja 2021!

28.11.2021 klo 23:32
#bbjasmiina

Yksi viidestä voittaa Big Brother Suomi -kauden – Näin suuri finaali-ilta etenee

28.11.2021 klo 18:59
Big Brother Suomi -kausi huipentuu sunnuntaina 28.11., kun joku viidestä finalistista kruunataan koko kauden voittajaksi ja 30 000...
#bblasse #bbjasmiina #bbtaavi #bbaki #bbanssi

Asukkaat puhuvat toisistaan kauniisti viimeisen päivän puheissa – kyyneliltä ei vältytä!

28.11.2021 klo 16:58
#bblasse #bbaki #bbjasmiina #bbanssi #bbtaavi

Lauluja, suhdespekulaatioita ja jännitystä – näin sujui Big Brother -talon viimeinen ilta

28.11.2021 klo 10:39
#bbjasmiina #bbtaavi #bblasse #bbaki #bbanssi

Big Brother -finalistien My Day -video

27.11.2021 klo 21:45
#bbaki #bbjasmiina #bblasse #bbtaavi #bbanssi

Viimeinen lauantai-ilta Big Brother -talossa vietetään herkutellen ja My Day -videoista nauttien

27.11.2021 klo 20:12
#bblasse #bbaki #bbjasmiina #bbanssi #bbtaavi

Asukkaille tehtäväksi taltioida viimeinen kokonainen päivä My Day -videolle

27.11.2021 klo 10:01
#bbanssi #bbaki #bbjasmiina #bblasse

Finaaliäänestyksessä on viisi asukasta – Nyt äänestetään kauden voittajaa!

26.11.2021 klo 21:37
Finaaliviikon perjantaina Big Brother asetti asukkaat houkutuksen äärelle, kun talossa asustavalle viisikolle tarjottiin huutokaup...