23.11.2020 klo 13:48

Big Brotherilla jo yhteensä yli 36 miljoonaa starttia Ruudussa! Jopa 2,9 miljoonaa suomalaista on kytännyt BB-talon tapahtumia!

Big Brotherin finaaliviikko on alkanut. Tällä viikolla talo muuttuu tonttupajaksi ja asukkaat paketoivat joululahjoja Hope ry:lle. Ennen ensi sunnuntain finaalia nähdään vielä kaksi yllätyshäätöä, kun pudotushetkellä vähiten ääniä saaneet kilpailijat häädetään perjantaina ja lauantaina suorissa lähetyksissä.

Jo yksitoista viikkoa pyörineessä Big Brotherissa alkoi tänään hyväntekeväisyystehtävän siivittämä superjännittävä finaaliviikko, jonka päätteeksi ensi sunnuntaina tiedetään jo koko kauden voittaja. Kaikkien realityohjelmien äiti – ja isoveli – on jälleen todistanut, että Suomi on miljoonien kyttääjien maa.

Ruudussa 24/7 -palvelun kahta streamia on käynnistetty kauden aikana yhteensä noin 25 miljoonaa kertaa. Keskimäärin 24/7 -streameja startataan noin 350 000 kertaa päivässä. Nelosen päivittäisten koostejaksojen ja sunnuntain livejen tallenteita on puolestaan käynnistetty Ruudussa yhteensä 4,2 miljoonaa kertaa. Lisäksi ohjelman kohokohdista kerätyt klipit ovat keränneet Ruudussa 7 miljoonaa käynnistystä. Yhteensä Big Brother -sisältöjä on siis käynnistetty pelkästään Ruudussa uskomattomat yli 36 miljoonaa kertaa.

Isoveljen järjestämiä juonenkäänteitä, mökin ja talon kahtiajakoa, Artun ja Ellan hempeitä hetkiä, Yöpartion jekkuja, Samin ja Vilin kärkkäitä mielipiteitä, Olli-Pekan yöllistä lehmähetkeä, Joelin Lievestuoreen salsaa ja paljon muuta on nauliinnuttu seuraamaan myös lineaari-tv:n ääreen.

BB-viikon kohokohta on tietenkin sunnuntaisin nähtävä suora lähetys, jossa yksi tai useampi asukas häädetään talosta. Elina Kottosen juontamien lähetysten keskikatsojamäärä on syksyn aikana ollut 368 000 katsojaa. Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamia koostelähetyksiä on päivittäin seurannut keskimäärin 252 000 katsojaa.

Big Brother Suomi pääsee hurjiin tavoittavuuslukuihin myös niin kutsutuilla TotalTV-luvuilla, joilla lasketaan ohjelman tavoittavuus Ruudussa sekä kaikkina tv:n esityskertoina yhteensä. Big Brotherin lukujen voidaan sanoa olevan poikkeuksellisia, sillä ohjelma on syksyn aikana tavoittanut tv:ssä ja Ruudussa yhteensä noin 2,9 miljoonaa suomalaista, eli noin 56 prosenttia koko Suomen väestöstä!

Erityisen omistautunutta katselu on nuorten, 25–44-vuotiaiden naisten keskuudessa, jossa ohjelma on tavoittanut huimat 68 prosenttia väestöryhmästä. 25–44-vuotiaiden miesten ja naisten kohderyhmässä Big Brother Suomi on tavoittanut niin ikään kunnioitettavat 64 prosenttia väestöryhmästä.

BB-talon tapahtumia seurataan ahkerasti myös somessa useilla eri alustoilla. Instagramin seuraajamäärä on kivunnut kuluvan kauden aikana yli 70 000, ja Facebookissa suosituimmat postaukset ovat tavoittaneet orgaanisesti yli puoli miljoonaa kyttäämiseen harjaantunutta silmäparia. BB-videot leviävät ahkerasti myös TikTokissa, ja keskustelu käy kuumana mm. Twitterissä, Jodelissa ja muilla keskustelupalstoilla.

BB-talossa alkoi siis tänään finaaliviikko, jonka aikana asukkaat tekevät jälleen hyväntekeväisyyttä. BB-talo muuttuu tonttupajaksi, jossa asukkaat pääsevät koko viikon ajan paketoimaan Hope ry:lle lahjoitettavia joululahjoja, jotka päätyvät ilahduttamaan vähävaraisten perheiden joulunviettoa.

Talossa on tällä hetkellä kuusi asukasta: Arttu, Joel, Kristiina, Julia, Paula ja Olli-Pekka. Finaaliäänestys on käynnissä koko viikon, mutta kaikki kuusi asukasta eivät suinkaan pääse finaaliin asti. Loppuviikosta nähdään nimittäin kaksi yllätyshäätöä, kun sillä hetkellä vähiten ääniä saanut asukas häädetään koostelähetyksen aikana sekä perjantaina että lauantaina.
Näin ollen finalisteja on lauantain jälkeen jäljellä enää neljä, ja yksi heistä voittaa sunnuntain 29.11. finaalilähetyksen päätteeksi koko Big Brotherin ja 30 000 euron rahapalkinnon.

Big Brother Suomi kaksituntinen suora finaalilähetys Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 29.11. klo 21.

Uutiset
Uutiset

Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström juontavat kevään Big Brother Suomi -lähetykset!

31.3.2021 klo 09:08
Toukokuussa Nelosella ja Ruudussa alkava Big Brother Suomi saa tälläkin kaudella juontajikseen kolme kovaa ammattilaista. Big Brot...

Jättiyllätys! Big Brother -talo avaa ovensa jo toukokuussa – tällä kertaa julkkisasukkaille!

15.3.2021 klo 09:09
Maailman tunnetuin reality nähdäänkin Nelosella ja Ruudussa jo toukokuussa! Isoveli osaa yllättää! Big Brother Suomi saapuu Nelose...

Big Brother Suomi nähdään syksyllä 2021 – asukkaita haetaan taas!

16.2.2021 klo 11:40
Syksyllä kytätään taas, ja Big Brother Suomeen haetaan uusia asukkaita syksyksi 2021. Oletko sinä yksi heistä? Taloon etsitään eri...

Joel on Big Brother Suomi 2020 -voittaja!

29.11.2020 klo 23:56
#bbjoel

Nyt häädettiin Arttu – jäljellä enää finaalikaksikko!

29.11.2020 klo 22:35
#bbarttu

Paula häädettiin BB-talosta – enää kolme finalistia jäljellä!

29.11.2020 klo 21:52
#bbpaula #bbjoel #bbarttu #bbkristiina

Big Brother -talon sauna lämpiää viimeistä kertaa – asukkaille hemmotteluhetki!

29.11.2020 klo 14:30
#bbpaula #bbarttu #bbjoel #bbkristiina

Viimeinen aamu BB-talossa alkoi fanfaarit soiden: “Tänään lähetään kotiin!”

29.11.2020 klo 11:44
#bbarttu #bbjoel #bbkristiina #bbpaula

Olli-Pekan dramaattinen lähtö järkyttää muut – jäähyväiset jätetään television kautta

29.11.2020 klo 00:13
#bbarttu #bbjoel #bbpaula #bbkristiina #bbollipekka

Olli-Pekka häädettiin muilta salaa päiväkirjahuoneen kautta: “Voi vitsi, mikä twisti!”

28.11.2020 klo 23:37
#bbollipekka

Yhteistyössä: