15.11.2020 klo 20:49

Isoveli jakoi rangaistuksia sunnuntaina – öljyshotteja ja konttausta!

Sunnuntaina asukkaat saivat Isoveljeltä päivätehtävän nimeltän Kuuma peruna.

Joka kerta, kun asukkaat päivän mittaan kuulivat musiikkia, he kiiruhtivat istumaan rinkiin olohuoneen lattialle. Ringissä he kuljettivat perunaa asukkaalta toiselle. Se henkilö, jolle peruna jäi musiikin loppuessa, sai rangaistuksen. Musiikin katkeamisen aika oli määritelty ennakkoon, jotta valinta oli sattumanvarainen ja peli näin ollen reilu kaikille asukkaille.

Ensimmäisen rangaistuksen sai Arttu, joka on joutunut viettämään päivää tutti suussa. Tutin hän sai ottaa pois ainoastaan silloin, kun joku muu asukas syötti häntä.

Toisella kierroksella rangaistuksena oli kylmä suihku, jonka Paula joutui ottamaan. Suihkussa piti olla sen aikaa, että muut asukkaat laskivat hitaasti kahteenkymmeneen.

Kolmannella kierroksella panokset kovenivat, ja rangaistuksena oli laittaa silmälaput silmille. Muut asukkaat saivat auttaa silmälaput silmillä kulkevaa suoriutumaan arjen askareista. Silmälaput sai ottaa pois vain päiväkirjahuoneessa ja vessassa. Myös makuuasennossa oleminen oli kielletty päivätehtävän ajan. Rangaistus meni Kristiinalle, joka ei kuitenkaan aran nenänsä vuoksi voinut laittaa nenätuella varustettuja silmälappuja silmilleen.

Seuraavalla kierroksella peruna jäi Olli-Pekalle, jolle lankesi Kristiinan silmälappurangaistus. Kristiina sen sijaan otti tämän kierroksen rangaistuksen, eli joutui jatkossa liikkumaan talossa nelinkontin, eli joko ryömimällä tai konttaamalla.

Pienen tauon jälkeen musiikki lähti taas raikaamaan ja asukkaat riensivät olohuoneen lattialle heittelemään perunaa. Kierroksen häviäjä, Julia, joutui valitsemaan, syökö hän lusikallisen suolaa vai juoko puoli desiä oliiviöljyä. Nainen valitsi oliiviöljyn.

Vain kaksi tuntia ennen illan suoraa lähetystä asukkaat siirtyivät vielä rinkiin kuultuaan tutun sävelmän. Peruna päätyi jälleen Artun käsiin musiikin loputtua. Artulle napsahti rangaistus, jonka mukaan miehen oli annettava jokaiselle asukkaalle jalkahieronta.

Viimeisellä kierroksella peruna jäi Joelin käteen. Tällä kertaa rangaistuksena oli pukea ylleen kaikki omat vaatteensa, sekä juosta ikään kuin kunniakierroksen ympäri taloa ja sen pihaa. Joelin juoksun jälkeen Isoveli ilmoitti päivätehtävän olevan loppunut.

Katso videolta kaikki rangaistukset!

Uutiset
Uutiset

Viikkotehtävä onnistui – tonttupajalla paketoitiin yli 1000 lahjaa hyväntekeväisyyteen!

28.11.2020 klo 13:56
#päivätehtävä

Joulupukki lähetti taloon “kovan ja kuuman paketin”

28.11.2020 klo 13:37
#päivätehtävä

Asukkaat toiveikkaina pikkujouluissa – “Jouluhalko, jouluhalko anna minulle…”

27.11.2020 klo 10:15
#päivätehtävä

Taukojumppaa lahjapajalla: Tontut tahtoo reivaa, reivaa!

25.11.2020 klo 15:55
#päivätehtävä #bbpaula

Kätyriporosta jumppaohjaaja – BB-tontuille luvassa työpaikkaliikuntaa!

25.11.2020 klo 13:40
#päivätehtävä #bbarttu #bbpaula

Asukkaat pääsevät nauttimaan retkieväistä: “Kannatti kävellä!”

22.11.2020 klo 15:29
#päivätehtävä

Asukkaat patistetaan päiväkävelylle kohti tuntematonta – “Ettei kaksi vain kävelisi studioon!”

22.11.2020 klo 13:44
#päivätehtävä #bbjoel

Tällaiset ovat asukkaiden käsinukkehahmot: Olo-Olli, Kriitikko-Krisse ja Dilledong-Paula!

21.11.2020 klo 18:25
#päivätehtävä

Krapulaisille asukkaille askartelutehtävä: “Tää vielä tästä puuttu”

21.11.2020 klo 13:37
#päivätehtävä

Isoveli usuttaa asukkaat piilosille – palkinnoksi lisää juotavaa

20.11.2020 klo 22:44
#päivätehtävä

Yhteistyössä: