24.11.2020 klo 12:14

Kätyriporon työtehtävät tarkentuvat: Kauden tehokkain tonttu -kilpailu käynnistyy

Nyt finaaliviikolla asukkaat häärivät REDI-tonttupajan iloisina ja uutterina joulutonttuina. He paketoivat tonttupajassaan kauppakeskus REDIn liikkeiden ja Big Brotherin muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia joululahjoja, joille hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry etsii sopivat saajat.

Tonttujen joukossa puuhastelee myös Joulupukin punakuonoinen kätyriporo Paula. Kätyriporon rooli lankesi hänelle eilen illalla, kun talosta sunnuntaina häädetty Vili pääsi antamaan viimeisenä sivalluksenaan häädetyn herjan.

Tiistaiaamuna asukkaat heräsivät iloisissa tunnelmissa, kun Isoveli soitti heille reipasta joulumusiikkia. Aamutoimien jälkeen BB-tontut siirtyivät REDI-tonttupajaan ahkeroimaan lahjapaketoinnin parissa.

Paketointi keskeytyy, kun Isoveli muistaa asukkaita postilla ja pyytää heitä kokoontumaan sohvalle. Arttu lukee kirjeen muille.

Koska Joulupukki on kiireinen mies, eikä hän itse ehdi millään kaikkialle, on hän alati huolissaan, saavatko tonttupajojen kausitontut suoritettua heille annetut työtehtävät varmasti sesongin päättymiseen mennessä.

Tavoitteen saavuttamisen varmistaakseen hän on määrännyt kätyriporonsa nostattamaan tonttupajan työmoraalia ja tuotantotehokkuutta leikkimielisellä ja hauskalla Kauden tehokkain tonttu -kilpailulla.

Kausitonttukortit on liimattu keittiön seinälle. Aivan ensimmäiseksi kätyriporo ottaa jokaisesta kausitontusta tiiviin kasvokuvan, jonka hän liimaa työntekijäkorttiin, jotta kausitonttu on tunnistettavissa.

Sen jälkeen kätyriporon tehtävänä on tarkkailla tonttuja ja pisteyttää heidät leimaamalla työntekijäkorttiin joko risuja tai ruusuja työsuoritusten ja yleisen joulumielen perusteella. Havainnoistaan hän raportoi Korvatunturille ja sesongin päätteeksi kauden tehokkain tonttu palkitaan.

Paula nappaa Isoveljen toimittaman polaroid-kameran käteensä ja ikuistaa jokaisen tontun vuorollaan. Julia puolestaan ottaa kuvan kätyriporo Paulasta, ja lopuksi punanutut intoutuvat ryhmäpotrettiin.

Kätyriporo kertaa vielä kilpailun pisteytyskriteerit ja lähtee liimaamaan kuvia työntekijäkortteihin.

Nyt tarkkaillaan tonttuja, ho-ho-ho!

Uutiset
Uutiset

Kapteeni käskee – häädetyn herja tarkentuu!

17.11.2020 klo 11:09
#häädetynherja #bbkristiina

Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström juontavat kevään Big Brother Suomi -lähetykset!

31.3.2021 klo 09:08
Toukokuussa Nelosella ja Ruudussa alkava Big Brother Suomi saa tälläkin kaudella juontajikseen kolme kovaa ammattilaista. Big Brot...

Jättiyllätys! Big Brother -talo avaa ovensa jo toukokuussa – tällä kertaa julkkisasukkaille!

15.3.2021 klo 09:09
Maailman tunnetuin reality nähdäänkin Nelosella ja Ruudussa jo toukokuussa! Isoveli osaa yllättää! Big Brother Suomi saapuu Nelose...

Big Brother Suomi nähdään syksyllä 2021 – asukkaita haetaan taas!

16.2.2021 klo 11:40
Syksyllä kytätään taas, ja Big Brother Suomeen haetaan uusia asukkaita syksyksi 2021. Oletko sinä yksi heistä? Taloon etsitään eri...

Joel on Big Brother Suomi 2020 -voittaja!

29.11.2020 klo 23:56
#bbjoel

Nyt häädettiin Arttu – jäljellä enää finaalikaksikko!

29.11.2020 klo 22:35
#bbarttu

Paula häädettiin BB-talosta – enää kolme finalistia jäljellä!

29.11.2020 klo 21:52
#bbpaula #bbjoel #bbarttu #bbkristiina

Big Brother -talon sauna lämpiää viimeistä kertaa – asukkaille hemmotteluhetki!

29.11.2020 klo 14:30
#bbpaula #bbarttu #bbjoel #bbkristiina

Viimeinen aamu BB-talossa alkoi fanfaarit soiden: “Tänään lähetään kotiin!”

29.11.2020 klo 11:44
#bbarttu #bbjoel #bbkristiina #bbpaula

Olli-Pekan dramaattinen lähtö järkyttää muut – jäähyväiset jätetään television kautta

29.11.2020 klo 00:13
#bbarttu #bbjoel #bbpaula #bbkristiina #bbollipekka

Yhteistyössä: